Conciergebyrå

För oss finns det inga detaljer som är för små

Vad är en conciergebyrå?

Vet du inte vad concierge, (konśeerzh) betyder? Ingen fara, du är inte ensam. Du kanske känner igen ordet och vet på ett ungefär vad det innebär...fast ändå inte. Många tycker att ordet står för något finare, nästan lite lyxigt. Andra tänker på personlig service med hög kvalitet. Sammanfattar vi detta beskriver det på ett bra sätt vad Let Us Conciergebyrå står för; vi är personliga, har hög servicegrad, är annorlunda och kul! Inget uppdrag är för litet, inget är för stort.

Vilka tjänster erbjuder vi?

Företag som kommer till oss förstår värdet av långsiktiga relationer. De jobbar nära sina kunder och vårdar sin personal. Och de vill bli ännu bättre. Ofta är det tids- och idébrist som står i vägen för att utvecklas ytterligare. Utifrån var du som företag befinner dig idag, och vart du vill nå, så skräddarsyr vi relationsbyggande aktiviteter som går hand i hand med er image och era kärnvärden. Vi tar ett helhetsansvar vid events & tillhandahåller tjänster som uppmärksammar kund- & personal i vardagen.

Hur har jag nytta av det?

Våra kunder använder sig av våra tjänster för avlastning och för att skapa mervärde gentemot kunder och personal. Våra conciergetjänster fungerar som ett sätt att attrahera och uppvakta kunder, stärka relationer och bygga företagskultur på en konkurrensutsatt arbetsmarknad. Starka och geniuna relationer är nödvändiga i varje företag och organisation där den enskilda människan har betydelse för framgång.

 

Let Us Evenemang

Upplevelser för alla sinnen

Vill du göra något kul och annorlunda med dina VIP-kunder? Ha en minnesvärd konferens tillsammans med kollegorna? Bjuda alla dina kunder på en eftermiddagsaktivitet som berör alla sinnen? Ha After Work med trubadur på kontoret? Vi förvandlar kontor till Winter Wonder land, ordnar trollkarlen till sommarfesten och fixar en mekanisk tjur till mässmontern. Inget uppdrag är för litet, inget är för stort.
Let Us Conciergetjänster

När tiden inte räcker till...

Våra conciergetjänster hjälper dig att uppskatta och uppmärksamma kund och personal mer regelbundet och frekvent.
 Abonnera på frukostbuffér till kontoret, avropa inskålningar vid behov för att välkomna nya kollegan, välj ut veckans viktigaste kund och tacka med en personlig gåva. Vi kreerar, planerar och levererar.Följ @LetUsAB

© 2018 Let Us AB